tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kuulat ja muut pallot

Kummatkin pallot liikkuu näppärästi.































Tuon kahvakuulan hommasin helmikuussa ja olen siitä lähtien heilutellut sitä aina innostuksen iskiessä. Pisin innostus on kestänyt noin 10 minuuttia. Eli ei siis kauan, mutta kyllä siinä hiki ehtii tulla. Kaikista hauskinta on, että kuula tuntuu kevenevän viikko viikolta. Tekniikka tietenkin paranee ja voimat kasvaa.

Taisinkin tuossa yhtenä hetkenä päättää, että kesällä ostan uuden keltaisen kuulan. Olen tutustunut siihen jo treeneissä, mutta en ihan vielä taida kotikuulaksi ottaa. Vielä.


Keltainen kuula on parasta mitä treeninsä aloittaneelle voimailijalle on tapahunnut sitten baari-illan jatkojen. Keltainen kuula toimii hyvin yksin, mutta vielä paremmin kaksin. Liikkeiden harjoittelu onnistuu hienosti, sillä tällä painomäärällä et näytä vellihousulta, ja silti voit tehdä liikkeet puhtaasti. Hassulta sekin näyttää, että painavamman kuulan kanssa näytät enemmän humalaiselta kun atleetilta. Valitse siksi 16 kilon kuula.

 Tässä videossa vielä vähän tavoitetta. Itsellä ei ihan vielä näytä tuolta, mutta sitä kohti mennään! Videon nappasin  Next Monday -blogista:  http://kukkalaakso.com/



Ensimmäisessä kuvassa olevat pikkupallot ovat uusin tuttavuuteni. Niillä on kiva heitellä ja vielä kivempi, kun ne pysyvät enemmän ilmassa kuin maassa.. Innostuksesta kiitos Kaisa P!