tiistai 5. heinäkuuta 2011

Jos tuntuu, ettet jaksa, tee LISÄÄ




Tämän hulvattoman treeniohjeen löysin tänään Kodin kuvalehdestä, jossa oli haastateltu Petra Virtasta, joka  liikuttaa ihmisiä kahvakuulalla, intohimolla ja ammattitaidolla.



Hänellä on oma yritys: Tahdon voimaa ja asenne ón enemmän kuin kohdallaan. 
 Tahdonvoimaa treenien kielellä "Säävaraus" tarkoittaa sitä, että varataan joka säällä aikaa hillittömälle treenille. Meillä on voimassa jatkuva säävaraus: treenataan säällä, kuin säällä ja AINA TÄYSILLÄ!

Petra kiertää treenipaikasta toiseen mukanaan peräkärryllinen kuulia, musiikkilaitteet, agrekaatti ja musiikkia laidasta laitaan.  Porukkaa riittää ja hiki virtaa. 


 Inspiroivaa! ei voi muuta sanoa. Näin sitä liikutetaan ihmisiä ja tehdään sitä, mistä tykätään. Me like!







 ---------
1.5.2011
Kun viereinen kuva on otettu, jaksoin juuri ja juuri pitää kuulaa ylhäällä, jotta sain kuvan otettua. Tänään otettu kuva on alla ja eipä voi sanoa muuta kuin, että Helpommalta näyttää! Aikaa on kulunut pari kuukautta ja jokunen treeni on tullut tehtyä. Rehellisesti sanottuna keltainen kuula painaa vielä pikkasen liikaa ja varsinkin tempauksissa pitää olla tarkkana tekniikan kanssa. Tänään innostuin videoimaan tekemistäni ensimmäisen kerran ja heti huomasin pari korjattavaa juttua. Kuva on tietenkin napattu mökiltä, missäs sitä muuten kesällä.

5.7.2011